Afbeelding

Meedenkende boekhouder

Zakelijk Zaken Nieuws

GENDT - Het beeld ligt ver achter ons. Van de stoffige boekhouder, verscholen achter stapels paperassen, die zich buigt over cijfertjes. Mirjan Witjes-van Luenen: "Dat is wel erg lang geleden. In mijn loopbaan was de digitalisering al ingeburgerd." Na ervaring opgedaan te hebben bij kleine en grote accountants- en belastingadvieskantoren is ze in Gendt gestart met Witjes Administraties. Gericht op ondernemers en particulieren.

"Ik heb als werknemer een fijne tijd gehad en veel geleerd, maar miste wel iets. Het takenpakket op een groot kantoor is sterk afgebakend en de wijze van klantencontact vond ik te zakelijk." Met Witjes Administraties kan ze er zelf invulling aan geven.

"De keuze voor een administratiekantoor is voor een belangrijk deel gebaseerd op vertrouwen. Daarom is een goed persoonlijk contact zo belangrijk. Een klein kantoor heeft bovendien het voordeel dat de klant altijd met dezelfde contactpersoon te maken heeft." De tarieven zijn concurrerend omdat Witjes Administraties geen overheadkosten heeft.

De boekhouding doen is volgens Mirjan dan ook meer dan alleen de btw-aangiften opsturen en de jaarrekening maken. "Ik ondersteun de ondernemer niet alleen met zijn administratie maar geef ook raad en advies. Door op deze manier samen te werken kan de ondernemer beter bezig zijn met wat hij of zij het liefst doet, namelijk ondernemen." Voor een meedenkende boekhouder bent u bij Witjes Administraties op het juiste adres. www.witjesadministaties.nl.

Uitgelicht

Digitale krant