Afbeelding

ZAKENNIEUWS Zonnekinderen

Zakelijk Zaken Nieuws

Inloopochtend  IKC BinnensteBuiten woensdag 9 maart

Op woensdagochtend 9 maart a.s. organiseert IKC Binnenstebuiten in Huissen een inloopochtend.  Tijdens deze ochtend bieden wij een kijkje in de keuken van ons IKC en kunt u kennis maken met onze ontwikkelingsgerichte werkwijze op de kinderopvang, peuterspeelzaal en onderwijs.

Op ons IKC werken we met het ontwikkelingsgerichte VVE programma Startblokken voor de kinderen van 0-4 jaar. Uitgangspunt van Startblokken is dat kinderen graag "groot" willen zijn en de grote mensenwereld imiteren in hun spel.

Op de basisschool werken wij vanuit het Ontwikkelingsgericht onderwijs (OGO).  De relatie tussen de samenleving enerzijds en de totale ontwikkeling anderzijds staat centraal. Dit wordt uitgewerkt in thema's, waarbinnen we alle ontwikkelgebieden samenbrengen en aansluiten bij de onderwijsbehoeften van de kinderen.

De inloopochtend ziet er als volgt uit:

De ochtend start om 9 uur en duurt tot 11 uur. Bij peuterspeelzaal Dikkie Dik en De Volle Maan kunt u doorlopend binnen wandelen. Dikkie Dik (peuterspeelzaal) en De Volle Maan (dagopvang Zonnekinderen) verzorgen een inloopochtend waarin u kennis maakt en voorgelicht wordt over peuterspeelzaalwerk, dagopvang en de buitenschoolse opvang. Ook de BSO ruimtes zijn geopend. U kunt onze faciliteiten uitgebreid bekijken en uw vragen stellen over de opvangmogelijkheden.

Op De Boemerang wordt voor de groepen 1 tot en met 4 een inhoudelijk programma verzorgd over het ontwikkelingsgericht onderwijs. U wordt meegenomen in de uitwerking van een thema. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de groepen. Voor de groepen  5 t/m 8 wordt er op woensdag 11 mei een inloopochtend georganiseerd.

Uitgelicht

Digitale krant