Afbeelding

Particulier elke vrijdag en zaterdag welkom bij Shop Huisman Naast planten op hydrocultuur nu ook kamerplanten op aarde verkri

Zakelijk Zaken Nieuws

BEMMEL – Shop Huisman is nog altijd dé specialist in planten op hydrocultuur voor op kantoor en ook in de woonkamer! Steeds vaker kreeg de shop ook de vraag naar de 'gewone' kamerplant op aarde. Daaraan heeft Shop Huisman gehoor gegeven. Veel groene (en ook bloeiende) planten op aarde zijn er vanaf nu in de (kas)winkel aan de Salvia 2 Bemmel verkrijgbaar. Voor zowel het bedrijfsleven als voor de particulier!

Huisman is dé kwekerij/winkel voor planten op hydrocultuur. Vanuit heel Nederland weet men deze te vinden. Elke vrijdag en zaterdag (en daarnaast op afspraak) is Shop Huisman van 9.30 tot 17.00 uur geopend. In deze kas/winkel kan men (veelal tropische) kamerplanten uitkiezen met een hoogte van tien centimeter tot wel 6 meter. In de ruime shop staan vele opgemaakte plantenbakken in allerlei prijsklasse. Ook kan men zelf potten en bakken aanleveren om te laten voorzien van hydroplanten/grondplanten

Gratis advies

Vooral groene planten zorgen voor een gezond klimaat, zowel in huis als op bedrijf. Planten op hydrocultuur zijn bovendien gemakkelijk in verzorging en zijn een visitekaartje voor elk bedrijf. Bij Shop Huisman geeft men niet alleen advies bij aankoop in de shop, maar ook vrijblijvend (beplantings)advies thuis en op kantoor. "We laten zien dat een plant ook een meubelstuk is en onderdeel van het interieur", aldus Thea van Shop Huisman. Ook is er de mogelijkheid om een beplantings-onderhoudscontract af te sluiten.

Zijden bloemwerk

Shop Huisman is ook sterk in het maken van zijde bloem- en plantenarrangementen en een zeer ruime sortering exclusieve potten en woondecoratie.

Kom gerust eens kijken voor je kamerplanten thuis! Naast de hydroplanten zijn er nu ook goedkopere kwaliteitskamerplanten op aarde, die vanuit Aalsmeer worden betrokken.

Shop Huisman, Salvia 2 (kassengebied Bergerden), Bemmel; telefoon 026 3254270; www.shophuisman.nl.

Uitgelicht

Digitale krant