Afbeelding

Bij Lentjes Droomkeukens aan Nijverheidsstraat in Huissen Kwaliteitskeukens met jubileumvoordeel!

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Naast Praxis staat een pand met twee bedrijven. Hier vind je op vierduizend vierkante meter een enorme collectie keukens en meubelen: Lentjes Droomkeukens en Meubel Planet. Bij Lentjes Droomkeukens staan vierentwintig idee-opstellingen. De koper kan er keukens samenstellen uit een assortiment van meer dan drieduizend elementen... Momenteel heeft Lentjes Droomkeukens ook een ruim aanbod in jubileumaanbiedingen!

De keuze is reuze: wat te denken van tien verschillende greeploze keukens? En van een aanbod in zestig verschillende fronten, kasten in alle maten en een gigantische keuze in bladen van materiaal als kunststof, composiet, graniet, glas en beton? Allemaal kwaliteitskeukens met kwaliteitsapparatuur van merken als Bosch, Bauknecht, Whirlpool en Miele. Keukens van Duitse degelijkheid tegen een allesacceptabele prijs. De prijzen liggen er –afhankelijk van de wensen en uitvoeringen- tussen zo'n drie tot vijftienduizend euro. In verband met het 35-jarig bestaan van Lentjes Droomkeukens zijn er ook aantrekkelijke jubileumaanbiedingen. "En...", zo zegt Joop Lentjes, "kom gerust praten, want op veel keukens geven we nog wel eens wat extra's in de vorm van een gratis onderdeel of zelfs wel in een korting."

Een groot pluspunt van het kopen van een keuken bij Lentjes Droomkeukens is de begeleiding bij het ontwerpen ervan. Joop Lentjes maakt met behulp van de computer samen met de klant een perfecte 3D-tekening. Het is verstandig om hiervoor een afspraak te maken.

Het bedrijf beschikt over eigen technische mensen, die een keuken compleet kunnen monteren: van sloop tot complete oplevering, inclusief de installatie- en stucwerkzaamheden. Ook als het gaat om vervangen van inbouwkeukenapparatuur is Lentjes Droomkeukens het juiste adres.

Lentjes Droomkeukens, Nijverheidsstraat 25, Huissen; telefoon 026 3612828; www.lentjesdroomkeukens.nl.

Uitgelicht

Digitale krant