Afbeelding

Het gemak van internet en app bankieren

Zakelijk Zaken Nieuws

BETUWE - Rabobank Oost Betuwe biedt haar klanten gratis workshops aan over internetbankieren en over het gebruik van de Rabo Bankieren App. Na afloop kunnen de deelnemers veel geldzaken zelf regelen via hun computer, tablet of mobiele telefoon.

De Rabobank helpt haar klanten graag op weg met de vele online mogelijkheden. Zo organiseert de bank maandelijks workshops in Elst voor klanten die nog niet zo vertrouwd zijn met internetbankieren of klanten die meer willen weten over het gebruik van de bankieren app. De workshop Internetbankieren is vooral afgestemd op de dagelijkse praktijk. Op eenvoudige wijze wordt uit de doeken gedaan wat er allemaal zelf te regelen is via internet, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ook komt het veiligheidsaspect aan de orde. In de workshop Rabo Bankieren App wordt stil gestaan bij het bankieren op een tablet en mobiele telefoon. Overal en op elk moment betalingen kunnen doen, even het saldo checken of geld overboeken, handig en gemakkelijk. Steeds meer klanten gebruiken de app ook om snel een vraag te stellen. Een adviseur van Rabobank Oost Betuwe heeft de nodige gegevens dan direct bij de hand en kan de vraag persoonlijk beantwoorden.

De workshops worden gegeven in het Adviescentrum van Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16 in Elst. De deelnemers gaan direct zelf aan de slag. Op Rabobank www.rabobank.nl/oostbetuwe staat meer informatie over data, tijdstippen en kunnen klanten zich inschrijven. Bellen kan ook met het adviescentrum Particulieren (0481) 36 04 00.

Uitgelicht

Digitale krant