Afbeelding

Alleen de naam is veranderd: verder alles van bekende kwaliteit Voortaan sushi eten bij Sushi Huissen!

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – De naam van de sushi-bar in Huissen is sinds 1 maart veranderd in Sushi Huissen. Ferry en Monique Bahnerth hebben hiertoe besloten na een zakelijk geschil met de XuXi-vestiging in Arnhem. Voor de gasten en klanten betekent het weinig, want Sushi Huissen blijft dezelfde –zo niet betere- kwaliteit en service leveren!

Sushi Huissen aan de Gochsestraat 14 in Huissen komt met nog meer acties en nieuwe producten. Het blijft die kleine gezellige sushi-bar van wereldfaam in Huissen! Je kunt er eten à la carte, maar ook extra voordelig op dinsdag, woensdag en donderdag volgens het 'all you can eat'-concept. Wie kiest voor het 'al you can eat'-concept, hoeft zich geen zorgen te maken over de tijd, want er is geen tijdslimiet. Vanaf 16.00 is de keuken tot 21.00 uur open. Geen sushi-liefhebber of kinderen, die wat anders willen? Geen punt, dat kan er ook!

Bovendien kun je bij Sushi Huissen sushi-gerechten afhalen of laten bezorgen. Via 06 14619868. Of via een te downloaden app met altijd een korting van vijf procent. Op de hoogte blijven van de acties bij Sushi Huissen? Kijk op facebook!

Sushi Huissen, Gochsestraat 14, Huissen; 06 14619868; www.sushi-huissen.nl en facebook.

Uitgelicht

Digitale krant