Paul van Dalen temidden van zijn occasions in de nieuwe showroom
Paul van Dalen temidden van zijn occasions in de nieuwe showroom

Nu meer dan honderd jonge occasions bij Paul van Dalen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Sinds kort beschikt Paul van Dalen autobedrijf naast haar pand aan de Karstraat 80a over een nieuwe en moderne showroom aan de Veilingstraat 15c. Beide panden liggen in Huissen op slechts 50 meter lopen van elkaar.

"Dankzij deze uitbreiding hebben wij onze voorraad aan jonge occasions van alle merken en in vele prijsklassen kunnen vergroten tot meer dan honderd", aldus Paul van Dalen, die samen met zijn broer Jan-Willem de directie voert.

"Onze specialiteit is de in- en verkoop van kwalitatief goed onderhouden occasions met weinig kilometers. Al deze occasions komen van dealers en zijn meestal nog van de eerste eigenaar. U vindt bij ons altijd de occasion die bij u past: van Fiat 500 tot Porsche Carrera en van Ford Focus tot Audi A6.

Al onze occasions worden standaard afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe APK, Nationale Autopas en zes maanden Bovaggarantie of de nog resterende fabrieksgarantie. Bovendien is de auto uiteraard geheel gereinigd van binnen en buiten en zit er voldoende brandstof in de tank."

"Op de website www.paulvandalen.nl staat steeds onze actuele voorraad. Maar het mooiste is 'uw' auto zelf van dichtbij te komen bekijken. Stap daarom vrijblijvend onze nieuwe showroom binnen. En geniet van een kop koffie in onze speciaal ingerichte ontvangstruimte. Wij verwelkomen u graag."

Uitgelicht

Digitale krant