Afbeelding

Boerderij de Lande geopend: Pannenkoeken en...

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Wie in de regio, kent niet de nostalgische boerderij naast Jansen Totaal Wonen in Huissen? Menigeen kwam er al eens voorbij, maar is er nog nooit binnen geweest. Dat gaat veranderen, want onlangs is Pannenkoekenhuis Boerderij de Lande geopend! Iedere dag vanaf 11.30 uur, kun je er al terecht voor een heerlijke lunch of voor een kopje koffie met gebak.

'We hebben lang nagedacht, hoe wij invulling wilden geven aan een pannenkoekenhuis, dat echt anders is dan men wellicht gewend is', aldus Rubén Arcos Schuurs, samen met Michiel Straten eigenaar van dit mooie concept. Rubén en Michiel werkten voorheen al samen bij Wijnfort Lent, en zijn al vijfentwintig jaar goed bevriend. Na veel marktonderzoek ontdekten zij precies hoe zij het anders wilden gaan doen. 'Dat er een leuke speelruimte is voor de kinderen is vanzelfsprekend, maar wij vinden het belangrijk dat óók de ouders echt kunnen genieten. Daarom hebben wij naast een grote diversiteit aan pannenkoeken ook andere heerlijke gerechten op onze kaart staan.'

Direct al bij binnenkomst merk je dat er niet alleen over de kaart goed is nagedacht. Door het gebruik van natuurlijke materialen en zachte kleuren stap je een bijzonder sfeervolle ruimte binnen, waar je jezelf direct thuis voelt. Ook zo benieuwd hoe gezellig het in Boerderij de Lande is geworden? Kom gauw eens langs, en profiteer van de kennismakingsaktie in april: Alle kinderpannenkoeken voor de helft van de prijs!Pannenkoekenhuis Boerderij de Lande, Karstraat 91, Huissen; 026 2135054; www.boerderijdelande.nl.

Uitgelicht

Digitale krant