Afbeelding

Airco-controles in april bij aircospecialist Autotemp Lingewaard

Zakelijk Zaken Nieuws

DOORNENBURG – Autotemp Lingewaard, dé specialist op airco gebied, is al dertien jaar een begrip in de regio. Het bedrijf van Johan Scholten heeft in deze periode vele aircosystemen voor auto's geleverd, gemonteerd, onderhouden en gerepareerd. Zoals elk jaar houdt Autotemp Lingewaard ook nu weer auto-airco controledagen!

Met de verhuizing van Elst naar Doornenburg in 2015 zijn de activiteiten ondergebracht in een nieuw ingerichte hal achter Autobedrijf Johan Scholten, dat al ruim tweeëndertig jaar hier gevestigd is. Deze locatie biedt tevens de mogelijkheid om flexibel gebruik te maken van de service en diensten van de garage, een merkonafhankelijk Bovag garagebedrijf, waar uw auto in goede handen is voor reparatie, onderhoud en apk.

Tachtig procent van de auto's is uitgerust met een aircosysteem. Aircosystemen zijn onderhevig aan slijtage en verliezen jaarlijks zo'n tien procent aan vloeistof (koudemiddel). Onderhoud van het aircosysteem vereist specialistische kennis en apparatuur. Autotemp Lingewaard heeft dit voor alle systemen in huis.

Controle is niet alleen goed voor je portemonnee, ook voor het milieu. Een jaarlijkse controle voorkomt dure reparaties. Een slecht werkend of defect aircosysteem veroorzaakt vaak al een schadepost van enkele honderden euro's.

De hele maand april kan men voor 9,95 het aircosysteem van A tot Z laten controleren. Dat kan zonder afspraak op de middagen van 13.00 tot 17.00 uur en de zaterdagen van 09.00 tot 15.00 uur (gesloten op 27 april in verband met Koningsdag).

Autotemp Lingewaard, Blauwe Hoek 15, Doornenburg; telefoon 0481 351225; www.autotemplingewaard.nl.

Uitgelicht

Digitale krant