Afbeelding

26 juni 2016 opening fotostudio Jamie Stoffels fotografie te Gendt

Zakelijk Zaken Nieuws

GENDT - Op zondag 26 juni a.s. tijdens het Kersenfeest te Gendt opent Jamie Stoffels fotografie haar nieuwe fotostudio aan de Dorpstraat in Gendt. Tijdens de opening kunt u, onder het genot van een hapje en drankje kennismaken met Jamie, (vrijblijvende) informatie aanvragen en de geheel vernieuwde studio zelf komen bezichtigen. U bent welkom tussen 12.00u en 17.00u.  

Meer informatie over Jamie Stoffels Fotografie  

Zoekt u een fotografe die verstand van zaken heeft en ook persoonlijk en betrokken is? Dan bent u bij Jamie Stoffels Fotografie aan het juiste adres!  

Van bruiloften en familie reportages tot aan newborn en zwangerschap fotoshoots, op locatie of in de studio, alles is mogelijk en te bespreken. Wat kunt u verwachten? Veel plezier en een betrokken fotografe die ervoor zorgt dat u de beste en meest persoonlijke foto's krijgt die bij u?passen en waarvan u?een glimlach krijgt elke keer dat u naar ze kijkt. 
 

Trouwen? De populaire trouwmaanden zijn erg gewild, dus gaat u binnenkort trouwen en u zoekt nog een fotografe? Neem dan vooral contact op! 

Wensen en mogelijkheden kunnen worden?besproken tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek.? 

 
Website: www.jamiestoffels.nl
Email: info@jamiestoffels.nl 
Telefoon: 06-48184477 

OPENING studio Jamie Stoffels fotografie  

Wanneer: zondag 26 juni

Tijd: tussen 12.00u en 17.00u. 

Locatie: Dorpstraat 37a Gendt 

Uitgelicht

Digitale krant