Afbeelding

Visspeciaalzaak in Huissen: onderscheidend in kwaliteit en service De Hollandse Nieuwe is er weer bij 't Vishuiss

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – De Hollandse Nieuwe is er weer! Dit jaar is-ie van een onberispelijk excellente kwaliteit. Lekker vet, ziltig en een heerlijke volle smaak! De vaste klanten van 't Vishuiss aan de Langestraat in Huissen hadden afgelopen weekend al een voorproefje en mochten zelfs uit diverse soorten de allerlekkerste kiezen.

Het was zaterdag voor de vaste klanten genieten van de nieuwe haring. Want 't Vishuiss had van diverse haringpartijen een klein deel ontvangen. Om te kiezen welke haring het beste bij de klant in de smaak zou vallen. Elke haringkenner weet, dat er verschil in haring is! En Jolanda wilde de haring, die ze de rest van het seizoen gaat verkopen, door de vaste klant laten beslissen! Uit zes soorten is de allerbeste gekozen!

"Deze Hollandse Nieuwe is echt super. Beter dan de voorgaande jaren", weet Jolanda van 't Vishuiss, die al in haar jeugd 'vis-ervaring' opdeed bij Visspeciaalwinkel Hermeling in Presikhaaf en sinds vorig jaar juli haar eigen zaak in Huissen heeft.

Gratis een Hollandse Nieuwe? Dat kan bij 't Vishuiss. Want bij elke vijf euro besteding ontvangt de klant een stempel. Een volle kaart met vijf stempels geeft recht op gratis een Hollandse Nieuwe.

De Hollandse Nieuwe is natuurlijk lekker om aan z'n staart in je mond te laten glijden. Maar ook heerlijk op een broodje, als borrelhapje, amuse, in een salade of heerlijk met uitjes en augurkschijfjes. Wie nu woensdag 15 of donderdag 16 juni haring koopt, krijgt als extra een borrelglaasje corenwijn aangeboden.

't Vishuiss, Langestraat 26, Huissen; 026 3790941; www.vishuiss.nl en facebook.

Uitgelicht

Digitale krant