Afbeelding

Van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 augustus met heel veel muziek Kermis vier je pas echt in Angeren!

Zakelijk Zaken Nieuws

ANGEREN – Ook dit jaar weer bijt Angeren het spits af in de regio als het om de kermis gaat. Vanaf vrijdagavond 5 augustus is het feest geblazen in de tent op het kermisterrein op het Zahnplein. Traditiegetrouw met veel zang, entertainment en muziek. Met bands en klasse-artiesten. De samenwerking tussen gemeente Lingewaard en De Ploeg Evenementen b.v. heeft weer geresulteerd in een kermis, die er wezen mag!

In Angeren en ook in heel de regio weten ze, dat er in Angeren pas echt kermis gevierd wordt. Het is een evenement, dat ook door veel oud-inwoners graag opgezocht wordt om de banden met de familie, vrienden en kennissen eens extra aan te halen. Fred de Wild van De Ploeg heeft daarom weer een fraai programma voor kermis 2016 samengesteld.

Een belangrijke bijdrage levert Seven Days Music, dé band van de toekomst. Vrijdag 5 en zaterdag 6 augustus om 20.30 uur treedt deze immens populaire uit de regio afkomstige groep op. Seven Days Music brengt honderd procent live muziek voor jong en oud en weet van elke avond een geslaagd feest te maken. Dat is in Angeren al jaren bekend, vandaar dat de groep ook de zaterdagavond voor haar rekening neemt.

Zondagavond 7 augustus brengt Hans Schmeinck, alias dj Kinki Sminki samen met enkele artiesten gezelligheid en vertier in de kermistent. De dj behoeft in deze regio (en ver erbuiten) geen nadere aankondiging meer. Kermis in Angeren wordt met dit top-entertainment gezelliger dan ooit tevoren!

Maandag 8 augustus is de feesttent vanaf 15.00 uur open; dit is de dag waarop families en vrienden elkaar ontmoeten met de muziek van Hike, dat sinds dit voorjaar als Saints 'n Sinners door het leven gaat. De band bestaat uit vijf absolute topmuzikanten en die klasse willen de mannen verder uitbuiten. Als coverband Hike hebben ze in het verleden al vele feesttenten platgespeeld.

Dinsdag 9 augustus is traditioneel de oldtimerdag met kofferbakruil- en -verkoopbeurs. Van 12.00 tot 18.00 uur zijn het terrein en de feesttent voor historische auto's, tractoren, motoren, Solexjes en bromfietsen. En vanuit de kofferbak kan alles worden verkocht, wat met deze techniek te maken heeft. Dj Robert Pouwels verzorgt de muziek en treedt zelf op. De entree is hier gratis.

Uitgelicht

Digitale krant