Afbeelding

Talento Metissimo en Music Take In

Algemeen

RESSEN - Achter de schermen werken ze al een aantal jaren samen. Kenmerkend van beide organisaties zijn de nieuwe ideeën die zij vorm geven voor jong en oud. Talento Metissimo en Music Take In nemen u mee in een nieuwe wereld...

De visie van Stichting Music Take In is het publiek laten kennismaken met klassieke muziek buiten de traditionele wijze om. De gedreven musici zijn enthousiast en delen hun passie voor klassieke muziek. Naast uitvoeringen in geijkte theaters of concertzalen wordt gestreefd naar nieuwe ervaringen op locaties zoals de Koningshof op het Rustieke Erfgoed te Ressen. Sinds mei 2015 worden verschillende concertprogramma's voor Festivals en tournees geproduceerd. Het programma is Ressen is een onderdeel van de tournee van Music Take In door Duitsland en Nederland. Voor ongeveer een uur wordt het publiek ondergedompeld in de charmante sfeer van een theatrale versie vergezeld van de smaak van een kopje koffie, thee een glaasje bier of wij. De prachtige stemmen van sopraan Anastasia Belukova, Bas-bariton: Michail Davydov en Tenor Vasilyi Gurilev en het ensemble laten u op verfrissende wijze nostalgie beleven.

Stichting Talento Metissimo bestaat uit actief betrokkenen jeugdigen en ouderen die zich inzetten voor talentontwikkeling. Metissimo start binnenkort in Lingewaard met een lezingen over talentontwikkeling en het leerproces, voor alle leeftijden. Voor muziek is dat bijvoorbeeld het verhalend musiceren, of de nieuwe leuke muziektheoriecursus en zo ook de samenwerking met de stichting Music Take In, met unieke integratie door toptalenten.

Uitgelicht

Digitale krant