Afbeelding

Tijdens vrijblijvend tuinadviesuur Gratis tuincheck bij u thuis door Helsen Tuinen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Van plan uw tuin op te knappen, onderhoudsvriendelijker maken of wilt u een hele nieuwe tuin aanleggen? Dan kunt u gratis gebruik maken van een tuinadviseur van Helsen Tuinen. Want de aankomende vrijdagen en zaterdagen houden de tuinarchitecten van Helsen Tuinen gratis tuinadvies-uren, eventueel ook bij u aan huis. Zij kunnen u helpen met het maken van een tuinschets, een beplantingsvoorstel of bijvoorbeeld een onderhoudsadvies. Maak snel een afspraak voor dit unieke buitenkansje!

Helsen Tuinen heeft twee hbo-gediplomeerde tuin- en landschapsinrichters: Gerald Helsen en Eddy Rasing. Zij hebben ruime ervaring in dit werk en kunnen uw wensen en ideeën vertalen naar passend advies.

Gratis en vrijblijvend

De komende vrijdagen en zaterdagen houden de beide tuinspecialisten voor de geïnteresseerden adviesspreekuur aan huis of in de tuinwinkel van het bedrijf. "Het is geheel vrijblijvend, het kost u niets". En wil men vervolgens een definitief ontwerp en de tuin laten aanleggen of onderhouden, dan maken wij een vrijblijvende offerte", aldus Gerald Helsen van het tuinontwerpbureau/hoveniersbedrijf, dat reeds ruim veertig jaar ervaring heeft.

Afspraak maken

U kunt een mail sturen naar g.helsen@helsen.nl waarin u kenbaar maakt welke dag (en dagdeel) uw voorkeur heeft. U wordt vervolgens gebeld voor een afspraak. Natuurlijk kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

Tuinplantenwinkel

Helsen tuinen werkt met een vast vakbekwaam team hoveniers. Van ontwerp tot en met aanleg, bestrating en onderhoud wordt door hen gerealiseerd. De beplanting en materialen kunnen gemakkelijk worden uitgezocht in de naastgelegen tuinplantenwinkel, waar specialisme is in het groen. Ook ideaal voor wie zelf de tuin wilt aanleggen!

Helsen tuinen gevestigd aan Karstraat 39 in Huissen; telefoon (026) 3251510; www.helsen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant