Afbeelding

Dertig jaar Theo Schut Autoschade

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Vijfenveertig jaar zit Theo Schut zelf in het auto vak. En op 1 december bestaat het bedrijf alweer dertig jaar. Nog altijd staat het bedrijf in de regio bekend als een betrouwbaar en degelijk schadeherstelbedrijf voor personenauto's, lichte bedrijfswagens en oldtimers.

Theo Schut Autoschade is een Focwa erkend bedrijf, en repareert volgens de nieuwste Focwanormen. Als u een autoschade voor eigen rekening heeft, zoeken we met u altijd de juiste oplossing, om deze te laten repareren. Natuurlijk verliezen wij de kwaliteit niet uit het oog zoals u van ons gewend bent. Het is ook voor het behoud van uw auto, en bij eventuele verkoop een meerwaarde om een auto in de goede staat te hebben.

Theo Schut wijst u graag op het feit dat als u de auto bij ons laat maken, wij u altijd een passende prijs aanbieden voor het herstellen van uw auto. Alles gaat natuurlijk in overleg met de klant. De reparaties die wij verrichtten bestaan onder andere uit: uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, kunststofreparaties. Theo Schut Autoschade regelt ook de afwikkeling voor de verzekeringsmaatschappijen. Het bedrijf voldoet aan alle gestelde eisen en is een zekerheid voor u als klant.

Theo Schut Autoschade is gevestigd aan Handelstraat 2b in Huissen. Telefoon 026 3252929 www.theoschut-autoschade.nl.

Uitgelicht

Digitale krant