Afbeelding

Versier je huis eens met kersttakken van Eeuwes Bloemen in Huissen!

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Heerlijk, gezellig met kerstmis. Het mag weer! En waar kunnen we dan beter onze kerstdecoratie en kerststukken halen dan bij Eeuwes Bloemen in Huissen. Je staat versteld van de nostalgie, die de winkel binnen en buiten uitstraalt! Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige takken met daaraan de kerstballen in alle kleuren van de regenboog! Of met engeltjes, dé specialiteit van Carla Eeuwes!

Eeuwes Bloemen heeft de winkel weer extra gezellig aangekleed. Natuurlijk zijn er elk jaar nieuwe trends, maar Carla weet ook goed in te springen op de wensen van de klant. Daarom vergeet ze al die nostalgische kerstartikelen zeker niet! Want wat is een kerst zonder de volrode, zilverwitte en goudgele kerstballen? En wat te denken van al die engeltjes, die het uitstekend doen in de kerstboom, maar ook elders in het huis zorgen voor een 'hemelse sfeer'!

Kerstdecoratie hoeft niet duur te zijn; er zijn volop artikelen in elke prijsklasse. Van allerhande figuurtjes, vogeltjes, schaaltjes tot aan verlichting en kaarsen. Bij Eeuwes Bloemen kun je naast kant-en-klaar kerststukjes, ook kerststukken laten opmaken. Dat mag gerust op een schaal of vaas, die je toch al in de kast hebt staan. Of nog leuker: je maakt je kerststuk zelf! Je haalt bij Eeuwes Bloemen het benodigd groen en decoratiemateriaal En wil je ideeën opdoen, informeer dan eens of er nog plaats is in een van de workshops.

Groenten- en bloemenzaak Eeuwes (ook voor groenten, fruit, fruitarrangementen en voor bloemstukjes voor uw dierbare op het graf), Bredestraat 87, Huissen is in december geopend op alle werkdagen (ook de normaal gesloten woensdag!) van 8.30 tot 18.00 uur, vrijdag tot 20.00 uur en zaterdags tot 17.00 uur. Telefoon (026) 3250041. Er is ruime eigen parkeergelegenheid voor de winkel.

Uitgelicht

Digitale krant