Afbeelding

VERLOSKUNDIGENPRAKTIJK HUISSEN BREIDT UIT!

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Op 1 maart 2007 heeft Marloes Jansen Verloskundigenpraktijk Huissen opgericht. Na haar afstuderen in 2004 heeft zij bij meerdere verloskundigenpraktijken als waarneemster gewerkt. Toen zij graag wat meer vastigheid wilde en hoorde dat er in Huissen géén verloskundigenpraktijk zat, heeft zij haar droom waargemaakt en haar eigen verloskundigenpraktijk opgericht.

"Wat ik het belangrijkste vind is persoonlijke verloskundige zorg leveren. Dit betekend de tijd nemen voor mijn cliënten en uitsluitend zorg op maat leveren."

Marloes heeft de praktijk al die jaren in haar eentje gerund. Afgelopen jaar heeft de praktijk haar eigen ruimte gekregen binnen Fysiotherapie Huissen aan de Van Gelrestraat 4. "Een eigen ruimte kunnen inrichten die past bij de visie en uitstraling van de praktijk was een lang gekoesterde wens."

De afgelopen jaren is er samengewerkt met een andere praktijk zodat Marloes ook de tijd had om door te brengen met haar gezin. Nu, na bijna 10 jaar, is het door de groei van de praktijk eindelijk tijd voor een nieuwe, vaste collega in de praktijk, namelijk Gabi Knuiman!

Gabi is in meerdere praktijken werkzaam geweest, maar gaat als echte Huissense nu in haar eigen woonplaats aan de slag, ze is net zo enthousiast over het vak als Marloes. "Samen streven wij ernaar om de beste zorg op maat te leveren voor de aanstaande ouders. Vandaar dat wij spreekuur en echo's zowel overdag als in de avonduren hebben. De intake doen we bij de cliënten thuis."

In samenwerking met Kinderopvang Zonnekinderen, Kraamzorg Het Kraamnest, Dianne Sissing van o.a. Zwangerfit en Annelies van de Heuij lactatiekundige, organiseren wij voorlichtingsavonden. Er is een avond over de zwangerschap en een avond over de bevalling.

Voor meer informatie kijk op: www.verloskundigenpraktijkhuissen.nl of bij vragen bel of WhatsApp naar 06-33840515.

Graag tot ziens!

Uitgelicht

Digitale krant