Afbeelding

TUI AT HOME REISADVISEUR Maartje Peters, finalist Verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar

Zakelijk Zaken Nieuws

GENDT - TUI at Home Reisadviseur Maartje Peters uit Gendt mag zich dit jaar één van de beste Zelfstandig Reisadviseurs van Nederland noemen. De eindstrijd in de Verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het Jaar, waarin Maartje een plaats wist te behalen bij de beste 6, vond onlangs plaats in het FOX Theater te Hoofddorp.

Maartje heeft na jaren op een reisbureau gewerkt te hebben, zich aangesloten bij TUI at Home als Mobiel Reisadviseur. En met succes, want vorig jaar behaalde zij al een plaats bij de beste elf ZRA's van Nederland en dit jaar deed ze daar dus nog een schepje bovenop!

Met een gemiddelde score van een 9,4 uit het klanttevredenheidsonderzoek blijkt de hoge waardering voor haar werk. Enkele termen van klanten op haar website zijn; goed en snel, vriendelijk en accuraat, betrouwbaar en eerlijk advies.

"Ik ben ontzettend trots op dit resultaat. Ik werk hard om mijn klanten tevreden te stellen en leg daarbij de lat voor mezelf erg hoog. Ik probeer in mijn voorstellen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van mijn klant en geef een open en eerlijk advies.

Door mijn jarenlange ervaring ken ik de kneepjes van het vak en kan ik veel klanten volledig ontzorgen bij het zoeken naar en boeken van hun vakantie!"

Veel mensen vragen zich af wat een zelfstandig reisadviseur nu precies doet. Een zelfstandig reisadviseur doet hetzelfde werk als iemand die in een zogeheten 'stenen' reisbureau werkt. Het grote verschil is dat een zelfstandig reisadviseur geen winkel heeft met gidsen op de schappen en dat de ZRA niet gebonden is aan openingstijden. Ze zijn dus ook 's avonds en in het weekend bereikbaar. Ze komen bij je langs waar en wanneer jij dat wilt. Een mobiele reisadviseur dus!

Maartje vindt kwaliteit en persoonlijke service erg belangrijk. Zij werkt dan ook samen met gerenommeerde reisorganisaties die zijn aangesloten bij de ANVR en SGR, zoals bijvoorbeeld TUI, De Jong Intra Vakanties, Sunair, Neckermann Reizen en Tenzing Travel. Ook kan zij vakanties van Duitse en Belgische reisorganisaties aanbieden. Daarnaast regelt ze o.a. losse vliegtickets, autohuur, verzekeringen en excursies. Kortom; jouw vakantie is in goede en deskundige handen!

Kun je ook wel wat hulp gebruiken bij het zoeken naar en boeken van je vakantie? Kijk dan voor meer informatie op www.tuiathome.nl/maartje-peters.

Uitgelicht

Digitale krant