Afbeelding

Hovenier Simon Schulte viert tienjarig jubileum

Zakelijk

BEMMEL – Wie via de Herckenrathweg in Bemmel richting Ressen gaat, rijdt over de 'geadopteerde' rotonde van Hoveniersbedrijf Simon Schulte. Het plantsoen op deze rotonde wordt door dit hoveniersbedrijf al sinds jaar en dag bijgehouden. Dit 'levende reclamebord' is een klein onderdeel van de vele werkzaamheden, waar Simon Schulte groot mee is geworden.

Inmiddels is het alweer tien jaar geleden, dat Simon Schulte als zelfstandig hovenier aan de slag ging. In deze tien jaar heeft Simon Schulte zijn hoveniersbedrijf in de regio goed op de kaart weten te zetten. Simon vertelt gepassioneerd over zijn mooie vak: 'Ik ben met het hoveniersvak opgegroeid, en als klein jongetje droomde ik al van mijn eigen hoveniersbedrijf. Toen ik elf jaar was tekende ik daarvoor zelfs al een eigen logo!' Dat Simon zijn vak vol overgave uitvoert, blijkt wel uit het feit dat hij zich zelfs een vijfsterrenspecialist mag noemen! Als u kiest voor een vijfsterrenspecialist, dan bent u verzekerd van goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Kijk maar eens op www.vijfsterrenspecialist.nl.

Wilt u een compleet nieuw tuinplan, –ontwerp of alleen tijdens het snoeiwerk hulp inschakelen? Het is allemaal mogelijk bij Hoveniersbedrijf Simon Schulte. Maar ook het plaatsen van een schutting of aanleggen van een mooie waterpartij in uw tuin kunt u met een gerust hart aan Simon Schulte over laten. En houdt u vanaf nu vooral de website en Facebookpagina van Simon Schulte in de gaten, want er komen interessante jubileumacties aan!

Hoveniersbedrijf Simon Schulte; tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud. Kortom; al het werk in het groen, kan Simon Schulte vakkundig voor u doen! Bloemenstraat 41, Bemmel. 0481 378082 / 06 16604595; www.simonschulte.nl.

Uitgelicht

Digitale krant