Afbeelding

Herberg De Letste Stuyver

Zakelijk Zaken Nieuws

ANGEREN - "Wij willen als uitbaters van De Letste Stuyver dat voor ons dorp Angeren er een café blijft bestaan. Een plek voor een lach en een traan voor jong en oud. Dit heeft ons dorp nodig, dat hebben wij het afgelopen jaar ondervonden."

"Na 't prachtige evenement de Lente Kriebels hebben we besloten om ook voor Angeren en omgeving de kermis in een nieuw jasje te steken. Dat betekent: andere openingstijden en een mix van diverse muziekstijlen. Plezier onder het genot van een drankje en een hapje verzorgd door onze plaatselijke cafetaria Braulio waar net zoals bij ons kwaliteit in een hoog vaandel staat.

Kom gerust ff langs in de Molenstaat waar de entree gratis is en maandagmorgen voor de vroege kermisvierders de eerste vijf consumpties gratis zijn. Van 11.00 tot 12.00 uur worden vijf muntjes (Stuyvers) per persoon weggegeven tot het aantal van 400 is bereikt en/of 12.00 uur deze munten kunnen tot 13.00 worden besteed. Als je met de kermisdagen niet bij ons aanwezig kan zijn, kom dan eens op de eerste zaterdag van de maand ons bezoeken waar dezelfde openingstijden gelden als met de kermiszaterdag/zondag en wel van 16.00 tot 22.00 uur. Tot ziens in de Molenstraat bij De Letste Stuyver! Wij wensen iedereen een fijne kermis toe", aldus Danielle, Gerben en Team De Letste Stuyver.

Uitgelicht

Digitale krant