Afbeelding

Driegangenspiesenmenu bij Herberg De Hoeve Huissen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Met keuze uit wel vijf voor-, zes hoofd- en vijf nagerechten is dit wel een heel smakelijke actie! Voor 19.95 euro! De mogelijkheid om voortreffelijk te eten in de intieme, nostalgische sfeer van het Bourgondisch & Spiesenrestaurant De Hoeve, is een perfecte aanvulling op de grote feesten waar de Hoeve al jaren bekend om staat.

'Buffetten, bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten, brunch of barbecue, in de regio weet men wel dat grote feesten organiseren onze specialiteit is', aldus eigenaar Erik Lintsen. 'Never change a winning team' wordt er wel eens gezegd als het erg goed gaat. En dat zal Erik dan ook zeker niet doen. 'Maar ons Bourgondisch & Spiesenrestaurant is een juist een aanvulling op die bruisende feesten. In ons restaurant kunnen we nu namelijk ook kleine gezelschappen Bourgondisch laten genieten. Een etentje voor twee was voorheen niet mogelijk, maar in ons sfeervolle restaurant nu natuurlijk wel.' Van woensdag tot en met zondag vanaf 17.00 uur is het Bourgondisch & Spiesenrestaurant van De Hoeve geopend.

Zeker tijdens deze spiesenmenu-actie en de huidige restaurantactie van Albert Heijn, is reserveren echter wel aan te bevelen. Erik: 'We krijgen zelfs al vragen over de komende kerst! Dus maak ik van deze gelegenheid maar meteen gebruik om te laten weten dat wij op eerste kerstdag uiteraard weer een overheerlijke brunch zullen organiseren. Van 12.00 tot 14.30 uur kan men hier onbeperkt van komen genieten. En vanaf 18.00 uur zullen wij dan ook weer een fantastisch kerstbuffet verzorgen.'

Reserveren kan heel eenvoudig via www.herbergdehoeve.nl of bel: 026 3250760 (Zie ook Facebook). Herberg de Hoeve / Bourgondisch & Spiesen Restaurant, Hoeve 31, Huissen.

Uitgelicht

Digitale krant