Afbeelding

Veteranen SV Angeren 75 sluiten grandioos jubileum af

Algemeen

ANGEREN - Een weekend vol herinneringen, spel en sport. Het jubileum van SV Angeren 75!. Gestart op vrijdag met allerlei spellen voor alle klassen van de basisschool Marang.

Daarop volgde het mini-jeugdkamp met overnachting voor de jongere leden van de voetbalclub. Het was geslaagd, want van slapen in de tent is niet veel gekomen. Na het ontbijt op zaterdagochtend volgde de zeskamp. Met inzet werd door zestien teams het parcours doorlopen. Alle prijswinnaars maakten het daarna bargezellig in de feesttent. En dat was ’s avonds niet minder. Een beetje koud was het wel, maar met de uren steeg de warmte en de gezelligheid.

De receptie ‘nieuwe stijl’ met huldigingen van Rob Harmsen en Wim Brandts, vormde op zondag een officieel hoogtepunt. De afsluiting was de veteranenwedstrijd met spelers uit de 60(!)-, 70- en 80-tige jaren. De 1-0 overwinning voor de 'oranjemannen’ was verdiend. De kenners zagen een technisch hoogstaand potje.

Herinneringen kwamen weer boven, zeker bij het zien van de vele foto’s uit vroegere tijden. SV Angeren 75! een grandioos jubileum.

Uitgelicht

Digitale krant