Afbeelding

Clubkampioenschappen Italiaanse stijl bij Tennisvereniging Huissen geslaagd

Algemeen

HUISSEN - Van 10 tot en met 16 september vonden bij Tennisvereniging Huissen de jaarlijkse clubkampioenschappen voor senioren plaats. Dit jaar was gekozen voor het thema Italië. En hoewel het weer bij vlagen meer Nederlands dan Italiaans aandeed, is de organisatie er toch in geslaagd om alle wedstrijden tot een succesvol einde te brengen.

Er zijn veel spannende en mooie wedstrijden gespeeld op het tennispark. Dit alles onder het genot van Italiaanse hapjes en drankjes voor de toeschouwers.

In achttien poules van alle speelsterktes streden de leden van TV Huissen om het clubkampioenschap. In totaal hadden 104 deelnemers zich ingeschreven. Door te kiezen voor poules konden de deelnemers zo veel mogelijk wedstrijden spelen. En dat is wel gelukt. De 104 deelnemers hebben samen 95 wedstrijden gespeeld met 165 sets en 1365 games gedurende 9186 minuten.

Op zaterdag de 16e stonden veel spannende (halve) finales op het programma. Halverwege de middag kwam La Differenza de spelers en toeschouwers verrassen met een echte Italiaanse gelato. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, verzorgde ’t Wijnhuys een heerlijke Italiaanse wijnproeverij in het clubhuis. En om het plaatje compleet te maken werd iedereen getrakteerd op verse Italiaanse pizza’s uit de houtoven. En ten slotte nog een leuke en gezellige feestavond met DJ Pim. De voetjes konden van de vloer! Tennisvereniging Huissen kijkt terug op een zeer geslaagd clubkampioenschap. De winnaars van alle poules zullen vereeuwigd worden op het clubkampioenenbord in het clubhuis.

Uitgelicht

Digitale krant