Afbeelding

Ze zijn er weer in de meest uitbundige kleuren! Kies zelf de winterviolen bij kwekerij Gerritsen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Het is weer één immens grote kleurrijke wereld in de kassen van kwekerij Gerritsen. In meer dan honderd verschillende kleuren staan (en hangen!) de winterviolen te pronken. Wilbert en Anita Gerritsen zijn de afgelopen maanden weer met liefde en passie aan de slag gegaan om de klanten weer de mooiste winterviolen voor te toveren.

Het zijn weer winterviolen van een allerbeste kwekerskwaliteit, die tegen vriendelijke prijzen aan de particulier worden verkocht. Kom maar kijken in de mooie kas met al die kleurige klein- en grootbloemige violen! Klaar om meegenomen te worden naar uw eigen tuin, terras en balkon!

Nu het herfst begint te worden, kunnen de kale plekken prima worden ingevuld door de kleurrijke viooltjes van kwekerij Gerritsen. Dat betekent extra kleur en fleur, zeker tot aan de vorst. En wordt het weer beter, dat bloeien deze violen weer op! Het zijn de meest dankbare plantjes in dit seizoen.

Viooltjes uitzoeken is bij Kwekerij Gerritsen een feest, gewoon een uitje! Je kunt zelfs met je eigen scootmobiel over de brede vaste paden door de kas rijden en je viooltjes uitzoeken. Neem gerust bakjes en de potten mee, waarin ze moeten staan en selecteer de beste kleurcombinaties. Bewonder ook de bakken met trendy hangviolen, die echt gaan hangen en vorig seizoen al erg gewaardeerd werden. Nu verkrijgbaar in een tiental kleuren! Een kadootje? Maak er aan de inpaktafel een leuk geschenk van!

De kwekerij is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Kwekerij Gerritsen, Polseweg 23, Huissen; telefoon 026 3251933; www.kwekerijgerritsen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant