Afbeelding

Twice is Nice kringloop viert 10-jarig bestaan! Vijftig procent korting op alle spullen in de winkel

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Dinsdag 10 oktober is Twice is Nice jarig. Tien jaar geleden heropenden Gino en Carolien van Brussel de kringloopwinkel. Het was een hele uitdaging om de kringloop op te ruimen en toegankelijk te maken voor iedereen.

Het heeft zeker twee jaar geduurd voordat de winkel was heringedeeld, opgeruimd en naar onze zin. De eerste complimenten kwamen ook dagelijks binnen en de klantenkring groeide en groeide. Het aanbod van goederen, huizen ontruimen werd ook steeds meer door heel Nederland.

In de loop van de tien jaar hebben we veel vrijwilligers gehad van diverse organisaties die hier stage hebben gelopen. Casper is vanaf het eerste uur al vrijwilliger en hoort een beetje bij de inboedel. Voor onze boekenafdeling is Bert al geruime tijd verantwoordelijk.

Hierbij willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en willen deze feestelijke gebeurtenis ook niet zomaar voorbij laten gaan. Vanaf zaterdag 7 tot en met zaterdag 14 oktober 50 procent korting op alle spullen die in de winkel staan.

Heeft u nog bruikbare spulletjes die u niet meer gebruikt over overbodig zijn kunt u deze dagelijks afgeven voor grotere spullen kunt u een afspraak maken wij komen deze geheel kosteloos bij u ophalen indien deze nog voor wederverkoop geschikt zijn.

Tijdens de aktie zijn de openingstijden van zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur en zondags extra koopdag van 12.00 tot 17.00 uur. Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en de laaste dag zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Vanaf maandag 16 oktober 10.00 uur is de winkel weer geheel opnieuw bevoorraad.

Nijverheidsstraat 33 c, Huissen (steegje in tussen praxis en The Floorfactory); 026 3275579; email twiceisnice@kpnplanet.nl; www.twiceisnice.nl. Like ons op Facebook, zo kunt u alle acties direct volgen.

Uitgelicht

Digitale krant