Afbeelding

Scoutingband Huissen zoekt slagwerkers

Algemeen

HUISSEN - Scoutingband Huissen is op zoek naar nieuwe muzikanten, voornamelijk op het slagwerk. Vind jij het leuk om op de grote- of kleine trom te slaan, dan zijn wij op zoek naar jou! Zowel ervaren muzikanten als leerlingen zijn welkom.

De lessen worden gegeven door een ervaren slagwerker. Tijdens onze gezamenlijke repetitie is er om de week een gediplomeerd dirigent aanwezig. Scoutingband Huissen is een gezellige groep muzikanten die regelmatig optreedt in Huissen en omstreken. Je hoort de scoutingband onder andere tijdens de Umdracht, avondvierdaagse, Sint-Maartenoptocht in Arnhem, pronkzitting en bij scoutingactiviteiten zoals het landelijk band concours, Sint-Jorisdag en overvliegen.

De repetities zijn iedere maandagavond van 20:00 tot 21:30 uur in het gebouw van Scouting Dannenburcht aan de Kloosterlaan in Huissen. Kom gerust de eerste twee maanden op proef meespelen.

Wil je meer informatie, kijk dan op onze Facebookpagina of stuur een e-mail naar band@scoutingdannenburcht.nl. Je bent welkom om op maandagavond te kijken bij een repetitie!

Uitgelicht

Digitale krant