Afbeelding

Aftrap op 11/11 met nieuwe prins

Algemeen

HUISSEN - De opening van het nieuwe carnavalsseizoen zal op zaterdag 11-11 om 11.11 uur plaatsvinden bij De Zwaon op de markt. Aansluitend zal een dag vullend muzikaal (buiten)programma aangeboden worden bij de deelnemende horecagelegenheden: De Buitenpoort, Het Moment, De Kater en Borrelzz.

Dit dagprogramma zal om 18.30 uur overgaan in het openingsbal bij De Gouden Engel. Hier wordt om 19.11 uur afscheid genomen van Z.D.H. prins Danny. Het hoogtepunt van de dag, de onthulling van de nieuwe prins en prinsenvrollie, staat om 21.11 uur gepland.

Vanaf 10.11 uur worden alle carnavalisten verwacht in De Buitenpoort van waar we onder muzikale begeleiding van diverse blaaskapellen omstreeks 10.41 uur naar de Markt vertrekken waar het officiële startschot van het nieuwe carnavalsseizoen wordt gegeven. Na de officiële aftrap staan diverse activiteiten, waar onder de herplaatsing van de krössel nabij de Paterslaan en het Zwaonefestival, op de rol.

Omdat het een lange dag dreigt te worden bieden we alle deelnemers tegen betaling van 22,00 euro middels een bonnenboekje, naast een lunch en een stamppotmaaltijd (bij De Buitenpoort) ook 3 x 2 consumpties aan. (In te wisselen bij Het Moment, De Kater en Borrelzz). Dit bonnenboekje dient, in verband met verzorging maaltijden, uiterlijk 8/11 te worden aangeschaft. Deze boekjes zijn verkrijgbaar bij de deelnemende horeca, Foto Van Eimeren en Slijterij Degen in de Elsstraat op ’t Zand.

Het bonnenboekje geeft ook toegang tot het openingsbal en dus de onthulling van de nieuwe prins.

Uitgelicht

Digitale krant