Afbeelding

Zeemanskoor Schip Ahoy zingt voor alle senioren in Haalderen

Algemeen

HAALDEREN - Woensdag 25 oktober treedt het zeemanskoor Schip Ahoy uit Angeren op voor alle deelnemers van Bejaard maar Jong en alle senioren uit Haalderen.

Dit concert begint om 14.00 uur in zalencentrum De Kolk aan de van der Mondeweg en de toegang is gratis. Het concert wordt aangeboden door het Vlinderfonds Huissen dat komend najaar 25 jaar bestaat. Tijdens het concert krijgt de bezoeker ook een gratis kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Het Vlinderfonds, de nieuwe naam voor het Providentiafonds, is ontstaan als beheerfonds van het kapitaal, na de fusie van de Spaarbank Holding met de Stichting Bondsspaarbank Huissen.

Het Vlinderfonds heeft in de loop der afgelopen jaren verschillende verenigingen en initiatieven financieel ondersteund en wil met de reeks uitvoeringen aandacht vestigen, binnen de gemeente, op het bestaan van het fonds. “Bij een zilveren jubileum kun je natuurlijk denken aan een receptie, maar het past veel beter in onze doelstelling om alle Lingewaardse Senioren te trakteren op een middagje of avondje uit”, zegt de voorzitter van het Vlinderfonds Maurice Hoekjan.

Uitgelicht

Digitale krant