Dolle pret tijdens Ladies Only Lingewaard 2016 in De Buitenpoort. De tweede editie is op zondag 26 november. Entertainment voor alleen vrouwen!Foto: Benno Arends
Dolle pret tijdens Ladies Only Lingewaard 2016 in De Buitenpoort. De tweede editie is op zondag 26 november. Entertainment voor alleen vrouwen!Foto: Benno Arends

Entertainment alleen voor vrouwen; stijlvol en vette knipoog; beperkt tickets Ladies Only Lingewaard voor tweede keer in De Buitenpoort

Algemeen

LINGEWAARD - Ladies Only Lingewaard (LOL) wordt zondag 26 november in De Buitenpoort in Huissen gehouden. Met entertainment en meer voor alleen vrouwen! Na het succes van vorig jaar op veler verzoek voor de tweede keer georganiseerd. In de voorverkoop zijn de meeste tickets al gereserveerd, er is nog een beperkt aantal over.

De editie van vorig jaar was uitverkocht en een groot succes. De Buitenpoort zat vol met dolenthousiaste vrouwen die er zowel stoer als chique uitzagen. Het thema 'Moordwijven' indachtig. Als klap op de vuurpijl kwam de Nederlandse Robbie Williams optreden. Daarna bleef het op de afterparty, waar hun/de mannen geduldig wachtten nog lang onrustig.

Ook dit jaar belooft het een spraakmakend evenement te worden. Met als thema, voetbalvrouwen. Dat heeft te maken met het succes van de Oranje Leeuwinnen. Maar ook met de groeiende aandacht voor de wags, zoals ze in Engeland zeggen. De women and girlfriends van de (voormalig) voetballers en trainers. Van Melissa van Andy van der Meijde tot Shakira van Gerard Pique tot Truus van Louis van Gaal.

Beperkt aantal tickets

Vanaf 11.00 uur worden de vrouwen in de watten gelegd met een ontvangst op de rode loper, een exclusief fotomoment, (gratis) hapjes op tafel en een vier uur durend programma vol entertainment, zowel stijlvol als met een vette knipoog. Veel zang, snufje dans, gezonde dosis humor, mespuntje illusionisme en vleugje erotiek. Kosten: dertig euro. De Buitenpoort serveert tijdens Ladies Only Lingewaard de heerlijkste hapjes en lekkerste drankjes. Al zijn die uiteraard niet 'on the house'. Na afloop van het event (ca. 15.00 uur) is er de Afterparty, inclusief dj en zanger. De mannen zijn vanaf 13.00 uur welkom in het voorste (afgesloten!) deel van De Buitenpoort.

Wil je komen (met je vriendinnen) stuur dan een mail naar info@debuitenpoort.nl. Al is er wel haast geboden, want er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bijna tweederde van de tickets is door vooraf geselecteerde (groepjes) vrouwen al gereserveerd.

Uitgelicht

Digitale krant