Afbeelding

20%-KORTING BIJ DE DOLLE SINTDAGEN VAN TOP1TOYS IN BEMMEL

Algemeen

BEMMEL - Evenals voorgaande jaren heeft Top1Toys Bemmel ook dit jaar voor haar klanten weer een speciale Sintaktie. Aankomende donderdag 26 oktober en vrijdag 27 oktober wordt er eenmalig 20% korting verstrekt op de aankoop van alle artikelen (met uitzondering van lopende acties en boeken).

Esther en Sanne hebben voor de drukke feestdagen de winkel goed vol staan en dus is er nog volop keuze voor een ieder. Naarmate de maand december dichterbij komt, loopt men het risico dat artikelen landelijk niet meer leverbaar zijn. Mocht het toch zo zijn dat tijdens deze Sintdagen artikelen niet voorradig zijn in de winkel, dan kunnen deze alsnog wel besteld worden. Er geldt dan wel een korting van 10%. Met een paar dagen worden dan ook deze goederen netjes geleverd.

De winkel in Bemmel heeft net na de vakantieperiode een volledig nieuwe vloer gekregen en is gerestyled. Recent is er ook samen met Lego meer dan 11 meter Lego ingeruimd en is deze wand ook feestelijk verlicht. Voor de meiden is er o.a. een grote voorraad aangelegd voor de populaire Sunshine Catamaran uit de Lego Friends Collectie.

Voor de jongens is er o.a. volop keuze uit diverse afstand bestuurbare auto´s van Nikko en ook Pokemon kaarten.

Zo blijft Top1Toys tijdens de feestmaanden de nummer 1 in speelgoed en zal de winkel in Bemmel voor de Sint ook de goedkoopste speelgoedwinkel zijn. Esther en Sanne heten u van harte welkom!!!

Uitgelicht

Digitale krant