Weer twee vlinderconcerten voor senioren

Algemeen

LINGEWAARD - De komende dagen zijn er opnieuw twee optredens die in het teken staan van het zilveren jubileum van het Lingewaardse Vlinderfonds.

Komende vrijdagavond om halfacht is het de beurt aan de senioren van Bemmel. Het Huissense SVW Piratenkoor treedt dan op in het verzorgingscomplex Liduina. Alle belangstellenden zijn welkom om te luisteren of mee te zingen. Een paar dagen later, op woensdag 25 oktober, treedt het Angerense zeemanskoor Schip Ahoy op in De Kolk in Haalderen. De senioren van dit dorp worden vanaf 14.00 uur onthaald op zang, koffie en gebak.

In totaal worden dit najaar zeven concerten uitgevoerd die verband houden met het 25-jarig bestaan van het Vlinderfonds. Schip Ahoy en SVW Piratenkoor verzorgen op verzoek van het fonds in elk van de zeven Lingewaardse kernen een optreden. Eerder al werden de Angerense en Huissense ouderen getrakteerd op een gezellige avond. Het Vlinderfonds kiest ervoor om op deze manier stil te staan bij het jubileum, omdat dit beter past bij de doelstelling: het ondersteunen van maatschappelijke initiatieven en projecten binnen de gemeentegrenzen.

Uitgelicht

Digitale krant