Afbeelding
Foto: eigen foto

Meander Concert Duurzaamheid

Algemeen

BEMMEL - Komende zondag 26 november, om 14.30 uur in de middag, gaat Meander van start met een glorieus concert over een uiterst actueel onderwerp: de kranten staan er vol mee en wereldomspannend breken regeringen er zich het hoofd over: de duurzaamheid van flora, fauna, de mens en het milieu.

Het koor Meander uit Bemmel, onder leiding van dirigent Frans Coerwinkel, met aan de piano Wouter Broens en de medewerking van percussionist John van Baal, brengt dit veelomvattende onderwerp muzikaal onder de aandacht, onder het voor zich sprekende motto ‘Natuurlijk Meander natuurlijk!'. Veelkleurige liederen die melodieus zon, zee en land bezingen. Een welgemeend vierstemmig pleidooi met een knipoog, om toch vooral voorzichtig te zijn met die grote rijke natuur om ons heen.

Meander komt zeker niet met de definitieve oplossing voor een duurzame wereld. Wat we wel doen is zingend onder de aandacht brengen hoe mooi, verrassend en lieflijk die gezonde groene natuur van ons (nog steeds) is.

Natuurlijk is ‘duurzaamheid’ een belangrijk onderwerp dat de volle aandacht van iedereen verdient. Maar tijdens het concert steekt het cabaretduo Theaterzaken (Evelien Harberink en Magda Nij Bijvank) er ook even vrolijk de draak mee: u zult versteld staan van de vele hilarische betekenissen die het begrip ‘duurzaamheid’ kan hebben. Dus kom allemaal luisteren en lachen in de Theaterkerk!

Zondag 26 november 14.30 uur in de Theaterkerk Bemmel. Kaarten à 15 euro zijn te koop via www.meander-bemmel.nl of bij boekhandel De Toren van Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant