TOP TLC Session - Tiny Legs Tim

Algemeen

BEMMEL - Op vrijdag 1 december om 21.00 uur staat er in de Theaterkerk een geweldig muziekoptreden van Tiny Legs Tim op het programma.

Tim De Graeve, beter bekend als Tiny Legs Tim, is een virtuoze fingerpicking gitarist met een herkenbaar stemgeluid. Als songwriter maakt hij melodieuze nummers gebaseerd op blues & roots muziekstijlen. Zijn artiestennaam is een knipoog naar zijn smalle benen, die het gevolg zijn van een jarenlang gevecht voor zijn leven. Deze ervaring brengt hij terug in zijn muziek en maakt hem een geloofwaardige, authentieke bluesy singer-songwriter.

Deze pure bluesman neemt je mee op zijn reis en betovert je met een ongelooflijk goed gitaarspel, rake teksten en zachte stem. Zijn nummers variëren van soft country blues, tot rockabilly sounds en folk. Sinds zijn debuut in 2008 is zijn One Man Blues Band bij een steeds breder publiek bekend. Hij stond onder andere in het voorprogramma van Pete Doherty en John Mayall. Tiny Legs Tim kenmerkt zich door soberheid en tegelijkertijd een enorme beleving. Kortom, een TOP TLC Session om niet te missen.

Kaartjes kosten tien euro per stuk en zijn te bestellen op www.topbemmel.nl en tevens verkrijgbaar bij Eyewish en in de Theaterkerk, Markt 5, Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant