Logo gemeentenieuwsonline.nl
Naast zang, dans, humor uiteraard ook erotiek op de Herenzitting Huissen, alleen voor mannen. Zondag 17 december in De Buitenpoort. (foto: Benno Arends)
Naast zang, dans, humor uiteraard ook erotiek op de Herenzitting Huissen, alleen voor mannen. Zondag 17 december in De Buitenpoort. (foto: Benno Arends)

Laatste kans: nog enkele kaarten Herenzitting Huissen Event in Buitenpoort met entertainment voor alleen mannen bijna uitverkocht

HUISSEN – Het is een kleine traditie medio december. De Herenzitting Huissen in De Buitenpoort. Een evenement met entertainment voor alleen mannen (uit Lingewaard). Op zondag 17 december. Het event is bijna uitverkocht, de laatste vooraf niet-gereserveerde kaarten gaan nu in de verkoop.

Ook een kleine traditie bij de Herenzitting, het evenement raakt altijd uitverkocht. En wel door de trouwe bezoekers, die iedere jaar ook als eerste de kans krijgen om ver vooraf (en voor een goedkoper tarief) de tickets te reserveren. De nog overgebleven entreebewijzen gaan dan in de publieke verkoop. Al is dat maar een klein aantal, zo'n 25. Wie dus ook bij dit selecte gezelschap, maar vooral bij het niet te missen evenement wil zijn, bestelt snel het gewenste aantal kaarten voor zijn vriendengroep of sportploeg (à 30 euro) via: info@debuitenpoort.nl.

Het thema is dit jaar: Hearts are Trump, ofwel hartentroef. Want de wereld(leider) kan wel wat hartelijkheid en liefde gebruiken. Mannen worden in pak en met strop of strik verwacht inclusief decoratieve knipoog naar het thema.

Vrouwen

De Herenzitting Huissen is overigens alweer toe aan z'n vierde editie. Dit evenement voor alleen mannen (vrouwen worden na afloop oogluikend toegestaan, eigenlijk alleen om de mannen weer veilig thuis te brengen of als de dames heel gezellig zijn, mogen ze wel blijven voor een drankje ;-) kent een even divers als wervelend entertainment-programma.

Om de verrassing in stand te houden wordt het programma vooraf niet bekend gemaakt. Wel is het een enerverende mix van muziek, humor, zang, dans en erotiek en natuurlijk voldoende natjes en droogjes voor de, échte, mannen. Zondag 17 december vanaf 11.00 uur in De Buitenpoort in Huissen.

reageer als eerste
Meer berichten