Afbeelding

Met vijftig kramen in kerstsfeer, kerstman en muzikale omlijsting! Grootse kerstmarkt winkelcentrum Zilverkamp

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – De kerstmarkt in winkelcentrum Zilverkamp komt er weer aan. Vrijdag 15 december van 12.00 tot 20.00 uur is het winkelcentrum helemaal in kerstsfeer. Liefst vijftig kraampjes met allerlei snuisterijen en proeverijen bevolken de overdekte en verwarmde passage. Elk jaar is deze kerstmarkt een feest om elkaar te ontmoeten. En zeker dit jaar, want het evenement is dit keer uitgebreider dan ooit. Niet alleen in het centrum, ook daarbuiten!

Naast het afspelen van traditionele kerstmuziek, zal er om de kerstsfeer te vergroten door Femke Kempkes live-muziek worden verzorgd. Het wordt een mooie muzikale omlijsting van deze kerstmarkt. Er zijn allerhande proeverijtjes met eten en drinken. Nog nooit heeft De Zilverkamp zo uitgepakt met de kerst. Geheel in haar eentje georganiseerd door de zestienjarige studente Maud Eijssen, die al vijf jaar in het winkelcentrum wekelijks meewerkt aan de kinderactiviteiten.

Voor Maud is het organiseren van deze markt een prachtig stage-opdracht. "Organiseren en ondernemen is helemaal mijn ding", vertelt de studente, die in Huissen aan het OBC de richting Ondernemen volgt. "Vorig jaar heb ik ook meegeholpen aan het opzetten van de kerstmarkt, wat een enorm succes werd. Dat smaakte naar meer. Dit jaar mocht ik het nog grootser aanpakken. Heel de organisatie, inclusief de promotie via onder andere social media heb ik mogen doen."

De vijftig kramen worden naast de ondernemers van De Zilverkamp bemand door ook ondernemers van buiten het centrum, particulieren, hobbyisten en verenigingen. Er is vanalles te koop en te beleven. "Het wordt een herinnering, die je ook als bezoeker niet zult vergeten!", aldus Maud.

Uitgelicht

Digitale krant