Gezelligste kerstmarkt in De Zandse Kerk

Algemeen

HUISSEN - Op zondag 17 december houdt stichting De Zandse Kerk van 11.00 tot 16.00 uur de gezelligste kerstmarkt in De Zandse Kerk. Opgeluisterd met live muziek. Komt u dan ook uw kerstinkopen doen?

Velen kennen de grootste kerststal al die jaarlijks in De Zandse Kerk staat opgesteld. Op 17 december zal ook de gezelligste kerstmarkt in De Zandse Kerk plaats vinden. Met ruim 25 standhouders kan nu al deze eerste kerstmarkt als succesvol beschouwd worden. Van kerstartikelen tot kleine snuisterijen en uiteraard ook heerlijke lekkernijen; het is allemaal aanwezig op de kerstmarkt. Dat belooft een gezellige zondag te worden, net voor de feestdagen.

De kerstmarkt wordt opgeluisterd door de vrolijke kerstklanken van ’t Orkest. Deze kerstklanken passen uitstekend bij de sfeervolle kerststal die ook dit jaar weer in De Zandse Kerk staat opgesteld.

"Meer weten over de kerstmarkt of stichting De Zandse Kerk? Neem contact op op met telefoonnummer 06 14803998 of mail naar info@zandsekerk.nl. Kijk ook eens op de website www.zandsekerk.nl of volg onze Facebookpagina."

Uitgelicht

Digitale krant