Afbeelding
Foto: I. Pauwels

Kerstviering voor alle 55-plussers van Haalderen

Algemeen

HAALDEREN - Het bestuur van Bejaard Maar Jong nodigt alle 55-plussers van Haalderen uit om deel te nemen aan de 'Op weg naar Kerstmis 2017' viering op maandag 18 december om 14.00 uur in dorpshuis De Tichel in Haalderen. De communieviering wordt verzorgd door pastor Janine Kallen met muzikale omlijsting van dames- en herenkoor. Na afloop van de viering is er gelegenheid om onder het genot van een kop thee of koffie na te praten.

'Bejaard Maar Jong' organiseert wekelijks activiteiten voor de 55 plussers in Haalderen: koersballen, kaarten, biljarten en jeu de boules op maandag, line-dance op dinsdagmorgen, gym, biljarten en soosmiddag op donderdag. Jaarlijks organiseert 'Bejaard Maar Jong' een gezellige dag tijdens de Dag van de Ouderen en de paas- en kerstviering met medewerking van zangkoorleden. Verder is er op de laatste woensdagochtend van de maand de koffiemorgen: onder het genot van een kopje koffie of thee kan men gezellig bijpraten van 10.00 tot 11.30 uur. Deze koffiemorgen staat open voor alle senioren van Haalderen.

Via Bejaard maar Jong sporten en zwemmen tegen gereduceerd tarief bij Laco Bemmel! Om hiervoor in aanmerking te komen, dient u lid te zijn of te worden van Bejaard maar Jong. Bent u al lid van Bejaard maar Jong en wilt u gaan sporten bij Laco? Geef bij inschrijving aan dat u lid bent en toon de BMJ lidmaatschapskaart.

Kom een keer kijken bij een van onze activiteiten in dorpshuis De Tichel! Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met bestuurslid Leo van Schaijk: 0481 463307.

Uitgelicht

Digitale krant