Afbeelding
Foto: Gilden Huissen

Huessense kalender 2018

Algemeen

HUISSEN - Dit jaar hebben de Gildenbroeders weer een schitterende kalender gemaakt voor het jaar 2018. Zo hebben de samenstellers in der loop der jaren al heel wat moois van Huissen laten zien.

In deze editie, die ook weer geheel in kleur is uitgevoerd, is weer aandacht aan de omgeving besteed. Het klooster met zijn inwoners in volle pracht. Een stukje natuur in de omgeving, met een bijzonder verhaal. Ook zijn de Huissense evenementen en gildenbijeenkomsten vermeld en er is nog voldoende ruimte vrijgehouden voor eigen notities.

De kalender is een mooi cadeau voor iedereen die woont in Huissen en daarbuiten. De opbrengst van de kalender wordt gebruikt voor het jeugdvendel Sint-Antonius. Ondank de moeite die de samenstellers doen, gebeurt het toch eens dat er datums zijn die veranderen. Zo ook het beleg en ontzet, dat zal in 2018 op 30 juni gehouden worden, met de dag erna het koningschieten op 1 juli. Met prachtige afbeeldingen van Huissens in al zijn vormen. De kalender is te koop bij drukkerij Kuipers, Slijterij Degen en Primera in winkelcentrum De Brink, Hendriks kapsalon, Stadsmuseum Hof van Hessen, en VVV Huissen. De kalender kost vijf euro. Een mooi cadeau voor onder de kerstboom!

Uitgelicht

Digitale krant