Gendtse kerstmarkt altijd gezellig

Algemeen

GENDT - Zondag 17 december staat in het teken van de altijd gezellige Gendtse kerstmarkt. Diverse kramen zijn gevuld met ieder een uniek en eigen product en allen afkomstig uit Gendt en omgeving.

Tijdens de kerstmarkt is er een leuke knutselhoek voor de kinderen waar geschminkt kan worden. Een springkussen staat ook opgesteld om alle energie eruit te springen. Gedurende de middag zullen er nog extra optredens gegeven worden door de koren 'Popkoor2000' en 'de Notenkrakers'! De kerstman heeft ook dit jaar toegezegd een bezoek te brengen aan de markt en heeft zoals altijd weer iets lekkers meegenomen. De prijzen van de Feestdagen Actie, georganiseerd door de Gendtse Winkeliers Vereniging zullen om 16.00 uur uitgereikt worden.

De Gendtse Kerstmarkt staat voor gezelligheid, een lekker hapje en drankje, muziek, entertainment en voltallige families op het plein. De kerstmarkt zal opgesteld staan op het Julianaplein in Gendt en duurt van 13.00 – 17.00 uur. Wilt u zich even wanen in het leven van de kerstman? Ga dan mee met een ritje in de arrenslee door het dorp.

Bovendien is deze zondag uitgeroepen tot koopzondag in Gendt, dus u mag het gewoon niet missen. De Gendtse Winkeliers Vereniging ontvangt een ieder graag op de enige echte Gendtse Kerstmarkt!

Uitgelicht

Digitale krant