Afbeelding

Bezoekers van De Zilverkamp genoten volop van de kerstsfeer 'De beste kerstmarkt van Lingewaard!'

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Voor velen was het een complete verrassing: de mooie uitgebreide kerstmarkt afgelopen vrijdag in en om winkelcentrum De Zilverkamp. Samen met de ondernemers had de zestienjarige Maud Eijssen er een compleet feest in kerstfeer van gemaakt. Als volleerd organisator heeft deze studente gezorgd, dat het winkelcentrum de warme aandacht heeft gekregen die het verdient. Van de ondernemers krijgt Maud voor dit project 'een tien met een griffel'. En... een zoen van alle ondernemers!

Vrijdag 15 december was winkelcentrum De Zilverkamp in Huissen helemaal in kerstsfeer. Liefst vijftig kraampjes met allerlei snuisterijen en proeverijen bevolkten de overdekte en verwarmde passage. Elk jaar is deze kerstmarkt een feest om elkaar te ontmoeten. En zeker dit jaar, want het evenement was uitgebreider dan ooit. De reacties van het publiek waren lovend. "Het was tot nu toe de beste kerstmarkt in heel Lingewaard", zo liet een bezoekster weten.

Femke Kempkes zorgde voor een fraaie muzikale omlijsting op deze kerstmarkt. Bezoekers konden er proeven in veel van de kraampjes. Zowel de ondernemers alsook de particuliere standhouders hebben goede zaken gedaan. Sommigen waren al voor sluitingstijd uitverkocht!

Voor Maud Eijssen – die wekelijks ook de kinderactiviteiten in het centrum verzorgt -was er veel lof en ze denkt nu al mee over de kerstmarkt volgend jaar.

Uitgelicht

Digitale krant