Stef van Elden verrast met de 'Veer van verdienste'. (foto: Arkadiusz Prochazka)
Stef van Elden verrast met de 'Veer van verdienste'. (foto: Arkadiusz Prochazka) Foto: Arkadiusz Prochazka

Geslaagde nieuwjaarsreceptie sportclub Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Na afloop van de officiële opening van het tweede kunstgrasveld en het inmiddels traditionele nieuwjaarstoernooi, werd op zaterdag 6 januari bij sportclub Bemmel ook nog de nieuwjaarsreceptie gehouden.

Tijdens deze drukbezochte receptie werden de jubilarissen voor 2018 gehuldigd, liefst dertien! Helaas was door ziekte of andere redenen niet iedereen aanwezig om zijn of haar onderscheiding persoonlijk in ontvangst te nemen.

De jubilarissen:

25 jaar lid Sportclub Bemmel: Felix Kleinpenning, Roy Speksnijder, Dick Speksnijder, Truus van Woerkom, Rob de Beijer en Helgo Borgers.

50 jaar lid Sportclub Bemmel: Harry 'den Uul' Peters, Charl Rensen, Henk Derksen en Ruud Janssen.

65 jaar lid Sportclub Bemmel: Henk Ratering en Henk de Ruijter.

Daarnaast kregen een tweetal clubiconen de 'Veer van Verdienste' opgespeld voor hun hele oeuvre van verdiensten voor SC Bemmel, te weten: Stef van Elden. Zijn verdiensten voor de club: speler en leider, 28 jaar bestuurslid, wedstrijdsecretaris senioren, 20 jaar omroeper bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal en als 7e geëindigd in de verkiezing 'Vrijwilliger van de Eeuw' tijdens het jubileumjaar 2016!
De tweede 'veer' ging naar Jan Roelofs: oud-leider, nog steeds en al jaren wedstrijdsecretaris jeugd en senioren, coördinator scheidsrechters en toernooien, contact KNVB, tuchtzaken en als vijfde geëindigd bij de verkiezing ‘Vrijwiliger van de Eeuw’.

Sportclub Bemmel feliciteerde alle jubilarissen en Leden van Verdienste en hoopte nog heel lang van hun diensten gebruik te kunnen. maken.

Henk de Ruiter, 65 jaar lid van Sportclub Bemmel. (foto: Arkadiusz Prochazka)

Uitgelicht

Digitale krant