Afbeelding
Foto: rechtenvrij

Opvoeden in schermgebruik: hoe doe je dat?

Algemeen

GENDT - Op donderdag 18 januari verzorgt stichting Familiekracht het Familiekrachtcafé met als thema schermverslaving.

Smartphones, tablets, (spel)computers en televisies; ze zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Onze kinderen groeien er mee op en dat vraagt wat van ouders als het gaat om opvoeding en technologie. Want wat zijn nu eigenlijk de risico’s van het gebruik van de moderne technologieën? En hoe kun je ervoor zorgen dat kinderen deze gebruiken op een manier die aansluit bij de opvoedstijl van de ouder(s)?

Arjen Mettrop, kindercoach bij stichting Familiekracht, neemt ouders en opvoeders op deze avond mee om samen antwoorden te vinden op deze -en andere - vragen die spelen rondom dit thema. De focus ligt deze avond op het delen van kennis, ervaringen en praktische tips van Arjen en de deelnemende ouders/opvoeders. Deelname aan het Familiekrachtcafé is gratis en voor iedereen uit de gemeente Lingewaard en omgeving.

Het Familiekrachtcafé wordt gehouden in de aula van IKC De Tichelaar, Nijmeegsestraat 1 in Gendt. De start is om 20:00 uur (inloop vanaf 19:45 uur, koffie en thee staan klaar); einde om 21:30 uur.

Aanmelden kan via een bericht naar info@familiekracht.nl (met vermelding van datum en aantal personen). Uiteraard is men ook zonder aanmelding welkom.

Uitgelicht

Digitale krant