Afbeelding

SportVillage Haalderen Open Tennistoernooi naar het voorjaar

Algemeen

HAALDEREN - In week 12 houdt Tennisclub Haalderen van 19 - 25 maart het 8e Haalderen Open Tennistoernooi op tennispark aan de Notenboomstraat in Haalderen. Deze week is twee weken voor aanvang van de Voorjaarscompetitie. Een ideaal moment dus als voorbereiding op de competitie.

"We spelen een 25+ dubbeltoernooi in de categorieën 5, 6, 7 en 8. De inschrijving van het toernooi is mogelijk vanaf 15 januari. Je kunt je dan via www.toernooi.nl aanmelden. Op deze website en op www.tchaalderen.nl vind je ook de contactgegevens voor als er vragen of opmerkingen zijn. We zijn ook te volgen via Facebook. De inschrijving sluit op 11 maart 2018.

We spelen zoveel mogelijk in een poulesysteem zodat je meerdere wedstrijden kunt spelen. Uiteraard worden er weer mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de finalisten door sponsors. Op vrijdagavond houden we een gezellige feestavond en er zullen ook diverse artikelen worden verloot onder de aanwezigen. Doe mee aan ons toernooi en bereid je bij ons goed voor op de competitie."

Uitgelicht

Digitale krant