Inschrijving speelgoed- en kledingbeurs in Gendt

Algemeen

GENDT - Op zaterdag 17 maart houdt Speelotheek 't Gentje een beurs voor speelgoed en kinderkleding. Op deze beurs kunnen baby-artikelen, zomerkleding in de maten 74 tot en met 176, 34-36 en xxs, xs en s worden aangeboden. Ook kan carnavalskleding en speelgoed verkocht worden. De wijze van inschrijven is als volgt.

Als u artikelen op deze beurs wilt verkopen, kunt u vanaf 9 februari langskomen op de speelotheek. U krijgt dan een inschrijflijst, prijskaartjes en een handleiding zodat u thuis alle artikelen kunt inschrijven en voorzien van een code en de prijs. Er wordt één lijst van maximaal 60 artikelen per inschrijver verstrekt. Iedereen die een inschrijflijst wil, moet persoonlijk langskomen. De inschrijving start op vrijdag 9 februari. De week van 10 tot 17 februari zijn we gesloten ivm de carnavalsvakantie. Op maandag 19 februari zijn we weer geopend en kunt u weer terecht om lijsten op te halen.

De speelotheek is gevestigd bij Integraal KindCentrum de Vonkenmorgen, Schoolstraat 1 (ingang kerk/ voliëre) in Gendt. De openingstijden zijn: maandag van 18.00 tot 19.00 uur en vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur. De te verkopen spullen levert u aan op vrijdag 16 maart vanaf 9.00 uur in de Providentia. Na afloop van de beurs haalt u de opbrengst van de verkochte artikelen samen met de overgebleven spullen op. Ook is er de mogelijkheid om niet verkochte artikelen te schenken aan een goed doel.

De opbrengst van de beurs wordt gebruikt voor de aanschaf van nieuw speelgoed en het organiseren van activiteiten voor kinderen zoals de straatspeeldag. De beurs vindt plaats op zaterdag 17 maart van 10.00 tot 12.00 uur in zaal Providentia, Dorpstraat 5 in Gendt.

Uitgelicht

Digitale krant