Logo gemeentenieuwsonline.nl
Buurtkoffie in Sancta Maria (foto: Wolf Creatives)
Buurtkoffie in Sancta Maria (foto: Wolf Creatives) (Foto: Wolf Creatives)

Buurtkoffie in Sancta Maria, elke laatste vrijdag van de maand!

HUISSEN - Kom naar de Buurtkoffie in Sancta Maria! Buurtkoffie zal elke laatste vrijdag van de maand gehouden worden in de ontmoetingsruimte van Sancta Maria, van 10.00 tot 11.30 uur aan de Raadhuisplein 1 Huissen. We starten op vrijdag 23 februari.

Buurtkoffie is er om elkaar te ontmoeten. Samen genieten van een kop koffie met iets lekkers en even de laatste nieuwtjes uitwisselen. Sancta Maria ligt in het hart van Huissen en dan is het mooi als de bewoners uit de omgeving kunnen meegenieten van deze activiteit. Ook voor alle andere activiteiten in onze ontmoetingsruimte bent u natuurlijk als buurtbewoner van harte uitgenodigd. Buurtkoffie is een initiatief van de medewerkers welzijn van woon- zorgcentrum Sancta Maria, onderdeel van RijnWaal Zorggroep. Om de kosten te dekken wordt aan iedere buurtbewoner een bijdrage gevraagd van drie euro.

Voor meer informatie kunt u bellen naar Hilde van Dalen, op maandag - woensdag; 026 3263300. Kunt u naar de ontmoetingsruimte komen wandelen, maar heeft u hierbij hulp nodig? Dan zijn er vrijwilligers die u hierbij helpen. Bekijk ook eens het ontspanningsprogramma van ons op de website: www.rijnwaal.nl.

Meer berichten