Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het gaat om het meedoen, maar er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen...
Het gaat om het meedoen, maar er zijn natuurlijk ook prijzen te winnen... (Foto: nvt)

Dansgala Lingewaard in aantocht

BEMMEL - Zondag 25 februari is het weer zover. Dan zullen circa 250 danseressen hun kunsten vertonen op het Dansgala Lingewaard. Het dansgala wordt georganiseerd door carnavalsvereniging De Geintrappers in de Theaterkerk. Alle deelnemende verenigingen strijden om de felbegeerde Geintrappers Wisseltrofee.

Dit kan als solist, duo of als groep en in verschillende leeftijdscategorieën (tot en met 8 jaar, 9 tot en met 15 jaar en 16 jaar en ouder). Vorig jaar ging carnavalsvereniging De Vrolijke Drammers uit Loil met de hoofdprijs naar huis.

Het dansgala wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden in de nieuwe Theaterkerk (Markt 5, Bemmel). De aanvang is om 10.50 uur (zaal open om 10:00 uur). De entree voor volwassenen bedraagt drie euro en voor kinderen één euro. Het gala zal omstreeks 17.00 uur eindigen. Voor meer informatie kunt u bellen met 06 10381652. Of kijk rond op deze website. Hier vindt u onder andere foto’s van eerdere gala’s.

Sponsoren
Om een dansgala te kunnen organiseren, worden er veel kosten gemaakt. Elke dans door een individu, duo of groep wordt beloond met een prachtige beker. Daarnaast willen we de laagdrempeligheid voor de deelneemsters combineren met lage inschrijfgelden. Om dit alles mogelijk te maken hebben een flink aantal sponsoren bereid gevonden het dansgala 2018 te ondersteunen! B.O.D. Totaalinstallateur, Tandartspraktijk Berendsen, K3 Delta, De Bok, Otters Bouwbedrijf, Frans Knorth Makelaardij, Hermans Tweewielers. Sponsoren bedankt!

Meer berichten