Wie sluit zich aan bij Tourclub De Grote Plaat?

Algemeen

HUISSEN - Wij zijn een jonge fietsvereniging met meer dan 30 leden. Ons fietsseizoen is van maart - oktober. Graag willen wij het ledental laten groeien zodat we met meerdere groepjes op verschillende niveaus onze rondjes kunnen trappen.

Jong of oud die graag willen gaan fietsen en zich bij een vereniging willen aansluiten, kunnen in de maand maart vrijblijvend in groepsverband het fietsplezier gaan beleven. Wij fietsen elke woensdag om 19.00 uur en zondags om 9.00 uur vanaf De Valom in Huissen. Het is geheel op vrijwillige basis. Heb je een keer geen zin of geen tijd is dit geen enkel probleem. Het lidmaatschap is 7,50 euro per maand, dit is inclusief lidmaatschap bij de NTFU, waardoor je dan meteen verzekerd bent bij ongevallen en je fiets ook is meeverzekerd.

Heb je zin om een keer mee te fietsen en te kijken of dit iets is voor jou, sluit dan een keertje bij ons aan in de maand maart op de zondagochtend om 9.00 uur, we starten altijd bij zalencentrum De Valom, poets je fiets op en haak lekker aan, ook zal Kenny van Hummel ex profwielrenner het aankomend voorjaar enkele clinics bij de verenging gaan geven.

"Meld je aan op onze site tourclubdegroteplaat.nl onder vermelding van proefritten maart. Als je jezelf op tijd aanmeldt dan ben je ook tijdens de proefritten verzekerd", aldus het bestuur TC De Grote Plaat

Uitgelicht

Digitale krant