Afbeelding

Autobedrijf Hans Huijbers viert 30-jarig jubileum

Zakelijk

BEMMEL – Het voelt als de dag van gisteren dat Hans Huijbers samen met echtgenote Maria en dochter Veronique midden in de feestweek zaten van hun 20-jarig jubileum. Toch is dat al weer tien jaar geleden; deze maand bestaat het autobedrijf 30 jaar en ook dat wordt gevierd!

Toen Hans 37 jaar geleden begon in een schuur aan huis, had hij niet durven dromen van het prachtige autobedrijf dat er nu staat. Een echt familiebedrijf is het, want ook dochter Veronique staat al jaren 'haar mannetje' binnen het autobedrijf. De kennis van de autobranche werd haar met de paplepel ingegoten. Als vijfjarig meisje ging ze al met papa Hans mee naar de autosloperij. Daar mocht ze tot haar grote plezier bovenop de daken van auto's lopen. 'Maar toen ik dat thuis ook ging doen, moest mij wel even worden uitgelegd dat dat niet de bedoeling was', vertelt Veronique lachend.

Op de vraag wat de kracht is van dit familiebedrijf zegt ze: 'Dat het contact met onze klanten zo persoonlijk is. Er wordt eerlijk en oprecht zaken gedaan'. Naast de merken Peugeot en Citroën waarin Huijbers gespecialiseerd is, kan men er ook terecht voor ieder ander automerk. Veronique: 'Een klant moet ervan op aan kunnen dat een auto tiptop in orde is en de service vanzelfsprekend'. Het is niet voor niets dat veel klanten al jaren bij Huijbers komen. Hans, Maria, Veronique en monteurs Peter en Koen bedanken hen graag voor al het vertrouwen. Veronique: 'Zonder klanten en zonder medewerkers zou er geen Autobedrijf Hans Huijbers zijn. Klanten die dit jubileumjaar bij ons slagen mogen dan ook een fijne traktatie verwachten van ons!' Wees welkom aan de Dijkstraat 2 in Bemmel. www.hanshuijbers.nl.

Uitgelicht

Digitale krant