Logo gemeentenieuwsonline.nl
Paasviering in De Tichel (foto: I. Pauwels)
Paasviering in De Tichel (foto: I. Pauwels) (Foto: I. Pauwels)

Nieuws van Bejaard Maar Jong Haalderen

HAALDEREN - Stichting Bejaard Maar Jong houdt op donderdag 15 maart de jaarvergadering om 14.00 uur in dorpshuis De Tichel in Haalderen.

Op de agenda staat het jaarverslag 2017 en het financieel verslag over 2017. M. de Klein en I. Pauwels zijn aftredend en herkiesbaar, W. Rikken aftredend en niet herkiesbaar. Het bestuur is naarstig op zoek naar nieuwe bestuursleden, kandidaten kunnen zich tot aanvang van de vergadering melden bij interim-voorzitter Leo van Schaijk.

Op weg naar Pasen viering op maandag 26 maart 2018 in Haalderen: Het bestuur van Bejaard Maar Jong nodigt alle 55-plussers van Haalderen uit om deel te nemen aan de 'Op weg naar Pasen'-viering op maandag 26 maart om 14.00 uur in dorpshuis De Tichel in Haalderen. De communieviering wordt verzorgd door pastoraal werkster Janine Kallen met muzikale omlijsting van dames- en herenkoor. Na afloop van de viering is er gelegenheid om onder het genot van een kop thee of koffie na te praten.

Ook dit jaar doet Bejaard Maar Jong weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. “Als lid van de Rabobank Oost Betuwe wordt u uitgenodigd om in de periode van 15 tot en met 30 mei in totaal vijf stemmen uit te brengen. De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van 75.000 euro te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Elke uitgebrachte stem is dus geld waard! Geld dat wij goed kunnen gebruiken bij het organiseren van onze activiteiten. Laat uw stem dus niet verloren gaan en denk ook aan Bejaard Maar Jong tijdens de stemperiode van 15 tot en met 30 mei.”

Meer berichten