Logo gemeentenieuwsonline.nl
De Andersons (foto: Roxanne Hellevoort)
De Andersons (foto: Roxanne Hellevoort) (Foto: Roxanne Hellevoort)

Schrijver Jan Siebelink te gast in hartstochtelijk theaterconcert van de Andersons

BEMMEL - Op zondag 25 maart is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in de Theaterkerk in Bemmel. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast uit de regio ontvangen, deze middag is dat schrijver Jan Siebelink.

Samen met Arjen Lubach maakten De Andersons eerder de voorstelling ‘Stockholm Sneeuwt‘ en veroverden menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en onbedwingbare enthousiasme. In hun kleurrijke voorstelling ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat De Andersons opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

Dit sprankelende kleinkunstgezelschap neemt je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat schrijver Jan Siebelink. Met zijn bekroonde roman 'Knielen op een bed violen' veroverde hij een breed publiek. In zijn romans en verhalen gaat het altijd om gewone mensen, maar door intens licht op hen te laten vallen, komen ze los van de werkelijkheid en worden tot raadselachtige personages. Als onderdeel van dit theaterconcert zal hij vertellen en voordragen over wat hem verwondert, beweegt en inspireert.

Zondag 25 maart om 14:30 uur in de Theaterkerk in Bemmel. Kaarten kosten 15 euro en zijn te reserveren via www.topbemmel.nl.

Meer berichten